Az én utam

Mindannyian úton vagyunk, kapcsolódva másokhoz, a természethez, de igazán önmagamhoz kapcsolódva érthettem meg, élhettem át azt, amiért valóban itt vagyok, önmagamért és érted vagyok, ez az én utam.

Ki vagyok én?

Czuczi Viktória a nevem, mentálhigiénés segítőként 2012-től, a KönnyedÉn módszerével 2015 óta kísérem önismereti útjukon a hozzám fordulókat. 

Érzelmes és életteli nő, odaadó, lelkesítő társ, két cica, egy agár és egy ló gondoskodó gazdája, szüleim hálás gyereke, támogató barát. A jógamatracon tanító és tanuló. Szeretettel, tisztelettel kísérő, a híd, aki segít újrakapcsolódni önvalóddal.
A fejlődés hullámzó útját járó, a hullámokkal létezve hol békében, hol viharban úszva tapasztaló, KönnyedÉn megérkező. Vagyok.

Az én utam


Már gyerekkoromban izgatott, hogyan segíthetem az embereket és kedvenceiket egy elégedettebb, teljesebb élethez.
15 éve külföldön keresve a válaszaimat vonzott magához a segítői hivatás.
A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. A jógagyakorlások, terápiás foglalkozások és spirituális elvonulások megváltoztatták az életemet. Általuk megtanultam teljességben élni önmagammal és a világgal.
Megtapasztaltam, hogy az élet nem a versenyről szól, csupán önmagamat adva válhatok teljessé utamon haladva.
Szívemmel felismertem, hogy az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása nem csupán saját fejlődésemre lehet hatással.
Egy egész életre megérintett az, hogy az emberiség tudatosságának emelkedéséhez járulhatok hozzá, ha minél többen megtapasztalhatják önmaguk tanulásának fényét, ami által képesek lesznek a változásokhoz rugalmasabban alkalmazkodni, kedvenceikhez tudatosabban és harmonikusabban kapcsolódni.
Az önismereti kísérések által ezeket az értékes és hiteles tapasztalatokat adom át az úton lévőknek.
Ahogyan közösen haladva egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz.

Mi az én KönnyedÉn utam?

Elhúzódó párkapcsolati válságom és testi tüneteim okainak mélyebb megismerése vezetett el belső világom felfedezéséhez.

Kezdetben a jóga és meditáció útját járva, majd a mentálhigiéné és a kineziológia módszereivel kiegészítve merülhettem világomban mélyebbre. Generációs mintáim tárultak fel előttem, másoktól átvett terheket tettem le és ahogy tágult világom, úgy tudott egyre kibontakozni terhelt múltam, s nyílt meg szívem.

Azóta is folyamatosan változom új módszereket engedek be az életembe, ezekkel együtt teljesedve a KönnyedÉn útjába beépítve.

A KönnyedÉn módszert saját utam megélései alapján szívből alakítom, alkotom meg.

Mit adott nekem az út?

Megtanultam bátran belelazulni az érkező kihívások áramlásába, szabad, kerek egész önfelvállaló világomba, ahol vagyok.

Önmagamat meghaladva, a tökéletlenségeimet és utamat is bátran hitelesen vállalva szeretve élek.

Hitem és erőm által olyan ajtókon léphettem be, ahol megtanulhattam békére találni önmagamban, kinyílni a világ felé, szeretettel hinni az emberekben, őszinte kíváncsisággal hallgatni és egy magasabb tudatossággal megélni a létezést és kapcsolódni a teljesség érzéséhez.

 

 

Az én utam

Képzések

 

Mentálhigiénés szakember - Károli Gáspár Református Egyetem
Coach Kineziológus - Európa Akadémia
Lóval Asszisztált Coach - Fejlesztő célú Lovas Képzések

Hatha jóga oktató 200 RYT Yoga Alliance - Asram Jógastúdió
Gerincjóga oktató 200 óra - Mandala Jógastúdiók

A KönnyedÉn Útja. Az én utam, a te utad.