Az én utam

Mindannyian úton vagyunk, kapcsolódva másokhoz, a természethez, de igazán önmagamhoz kapcsolódva érthettem meg, élhettem át azt, amiért valóban itt vagyok, önmagamért és érted vagyok, ez az én utam.

Ki vagyok én?

Czuczi Viktória vagyok, mentálhigiénés szakemberként, kineziológusként és jógaoktatóként kísérem önismereti útjukon a hozzám fordulókat. 

Érzelmes és életteli nő, odaadó, lelkesítő társ, egy cica, egy agár gondoskodó gazdája, szüleim egyre hálásabb gyereke, támogató barát. A jógamatracon tanító és tanuló. Szeretettel, tisztelettel kísérő, a híd, aki segít újrakapcsolódni önvalóddal.
A fejlődés hullámzó útját járó, a hullámokkal létezve hol békében, hol viharban úszva tapasztaló, KönnyedÉn megérkező. Vagyok.

Az én utam


Már gyerekkorban izgatott, hogyan segíthetem az embereket egy elégedettebb élethez. 14 évvel ezelőtt külföldön keresve a válaszaimat vonzott magához a jóga és a segítői hivatás. Mentálhigiénésként időseket, otthontalanná vált családokat, mozgáskorlátozottakat és pszichiátriai betegeket támogattam nehézségeikkel való megküzdésükben.

A válaszokat végül nem külföldön, hanem önmagamban találtam meg. Egy stresszelt időszakban, amikor már alvászavarral és pánikrohamokkal küzdöttem fordultam a spiritualitás felé. A mindennapos jógagyakorlások, terápiás foglalkozások és spirituális elvonulások megváltoztatták az életemet. Általuk megtanultam teljességben élni önmagammal és a világgal.

Megtapasztaltam, hogy ahogy az élet sem a versenyről szól, úgy a stabilitást és a nyugalmat sem csupán a tökéletesen felvett, elvárásoknak megfelelő pózokban találom, hanem ott, ahol akár hajlított térddel, de befelé, önmagamra tudom fordítani a figyelmem és megengedem az elmélyülést a jógagyakorlatok kivitelezése és az élet közben.

Megtanultam, hogy már nem kell megfelelnem és versengenem, csupán önmagamat adva válok teljessé utamon haladva.

Szívemmel felismertem, hogy a jóga és az önismeret hosszan tartó hittel teli gyakorlása nem csupán saját fejlődésemre lehet hatással. Egy egész életre megérintett az, hogy az emberiség tudatosságának emelkedéséhez járulhatok hozzá, ha minél többen megtapasztalhatják önmaguk tanulásának fényét, ami által képesek lesznek a változásokhoz is rugalmasabban és tudatosabban alkalmazkodni.

Az önismereti kísérések és a jógafoglalkozások által ezeket az értékes és hiteles tapasztalatokat adom át az úton lévőknek. Ahogyan közösen haladva egyre tisztábban látva közelebb lépünk önmagunkhoz.

Mi az én KönnyedÉn utam?

Elhúzódó párkapcsolati válságom és testi tüneteim okainak mélyebb megismerése, a magány és az egy helyben topogás szorító érzése vezetett el belső világom felfedezéséhez.

Kezdetben a jóga és meditáció útját járva, majd a mentálhigiéné és a kineziológia módszerei által merültem világomban mélyebbre. Generációs mintáim tárultak fel előttem, másoktól átvett terheket tettem le, és ahogy tágult világom, úgy tudott egyre kibontakozni terhelt múltam, ahonnan jöttem.

Később lelkileg éretté váltam a nehéz események feldolgozására, azokat integrálni az élettörténetembe, így, velük lehettem teljes.

Mit adott nekem az út?

Megtanultam bátran belelazulni az érkező kihívások áramlásába, szabad, kerek egész önfelvállaló világomba, ahol vagyok.
Önmagamat meghaladva, a tökéletlenségeimet és utamat is bátran hitelesen vállalva élek.

Az én utam

Miért válaszd a KönnyedÉn utat?

  • Mert saját megéléseim alapján tapasztalom, hogy a módszer amit átadok, működik.
  • Mert ez lelkesít. Ha életed elfogadhatóvá, hitelesebbé, teljesebbé, örömtelibbé válik.
  • Mert megélt élményeim mentén, hitelesen kísérlek és osztom meg tapasztalataimat.
  • Mert tudatosságom emelése megérkezéseim által, ma már folyamataim része.
  • Mert az utunk közös. Magam is fejlődöm általad, az oldások és életutad tovább tanítanak, emelnek engem.

A KönnyedÉn Útja. Az én utam, a te utad.