Erőtér-terápia © AFT – Attractor Field Therapy

Dr. Eric Kandel Nobeldíjas kutatásai szerint az agy - a korábbi feltételezésekkel ellentétben - képes szerkezeti változásokra a felnőttkor elérése után is. Bizonyította, hogy gondolataink megváltoztatják testünket. A szokásszerű gondolkodásminták torzítják a test energiarendszerét és előidézhetnek olyan önmagukat fenntartó energiamezőket, melyek betegségeket hoznak létre. Az AFT kezelés célja, a gondolatok energiamintáit megváltoztatva és az elfogadás és megbocsájtás erejét használva, az energiamező-torzulások megváltoztatása.

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia © (TEK)

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia egy életvezetési és problémamegoldási tanácsadó módszer. Több idősíkban térképezzük fel problémád kialakulási és megoldási mintáját, hiszen minden amit valaha átéltél, amit felmenőid tapasztaltak ott vannak körülötted és befolyásolják jelenedet, godolkodásodat, választásaidat és akadályozhatják céljaid megvalósítását. A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia módszerével életviteled, életszemléleted megújúlhat, a pozitív hatások akár a családodban is érvényesülhetnek.

Mentálhigiénés segítő beszélgetés

A mentálhigiénés szakember eszköze a segítő beszélgetés, ahol elfogadást, megértést és támogatást biztosítva az aktuális elakadásaidra, nehézségeidre fókuszálok. Erőforrásaid felfedezésével, szavaid mögött megbújó érzéseid visszatükrözésével, átfogalmazásával egy más nézőpontból tekinthetsz rá a nehézségeire, megtalálhatod az utat, hogyan segíthetsz önmagadon.