Ajánlások – akik már elindultak az úton

„Közel 4 éve dolgozom együtt Vikivel. A 20-as éveim végén láttam mennyi minden gátol, hogy nem azt az életet élem, amit szeretnék, hogy a párkapcsolat egyenlő volt a lehetetlennel...Ádámtól és Évától indultunk is és az évek alatt az egész életem felfordult, de csakis pozitív értelemben. Jött a szerelem, majd el is ment, volt összeomlás, majd a gyógyulás, saját lábra állás, összepakolás, külföldre menés, hazatérés. Mindegy, mi volt a szituáció, hogy épp hol voltam, Viki mindig mellettem volt, van. Bármikor kérhettem, kérhetem a tanácsát. Mindig őszinte, soha nem ígért rózsaszín unikornisokat. Életem egyik legjobb döntése volt felkeresni és együtt dolgozni vele.”                                                                                                                                     Szilvi (34)


Viki egyszerűen szenzációs. Elképesztően sokat tudtam a segítségével fejlődni. Olyan dolgokat sikerült végre letennem, amik egész életemben hátráltattak. Mindig kedves, támogató és nagyon jól ráérez, hogy merre kell kutatni a probléma gyökerét. Nem varázsol, keményen meg kell dolgozni a saját kis nehézségeinkkel, de ő mindig segít és én kifejezetten szeretem, hogy az ő módszerével értem a dolgok miértjét. A Vikivel történő közös munka eredménye mindig pozitív változás, ami néha azonnal érezhető, és van hogy szép lassan csordogál be az ember életébe. Az pedig külön öröm és büszkeség, hogy ezek a pozitív változások a saját kemény munkám miatt tudtak megtörténni.
Gabi (37)


„Mindenki életében eljön az a pont, amikor szembe kell néznie a félelmeivel, gyengeségeivel, párkapcsolati problémáival, szorongásaival és testi tüneteinek valós okaival, adott esetben akár a legmélyebb múltbeli fájdalmakhoz leásva. Ebben a pillanatban kell egy tökéletesen empatikus és profi Segítő, aki ezen a félelmetes mégis csodálatos belső utazáson végigkísér... Egy barát által találtam rá Vikire, aki profizmusával a bizalmamat az első perctől elnyerte és akivel 2,5 fél éve kezdtük meg közös utazásunkat, ami által a sok éven át hordozott, már begyógyíthatatlannak hitt sérülések és fájdalmak elkezdtek átrendeződi és feloldódni, az addig is boldog életembe meg több szeretetet, elfogadást, önbizalmat, letisztult jövőképet és békét hozva. Bár az önismereti utazásom elején járok csak mégis életem talán egyik legmeghatározóbb döntésének tartom, hogy ráléptem erre az útra.
Hédi (34)


Viki az első perctől kezdve olyan bizalmi légkört teremtett, amelyben nem éreztem kellemetlennek a saját, legbelsőbb problémáimról beszélni. Személyisége nagyon intelligens, kedves, visszafogott, de mégis nyitott, amely nagyban segít a konzultáción résztvevőnek ahhoz, hogy teljesen feloldódjon. Az egyéni feladatok és Viki megfelelően feltett ám mégis tapintatos kérdései hozzásegítettek ahhoz, hogy mélyen elgondolkozzam és felszínre hozott bennem korábban meg nem oldott problémákat. A konzultáció egy élmény volt és kaptam tőle egy olyan "szeretetcsomagot" amit elvittem magammal es otthon is tovább folytattam a munkát a saját blokkjaim feloldásán. Köszönöm a lehetőséget!
Fórián Fruzsina (36)


Vikit nagyon jó kineziológusnak tartom. Jó érzékkel tapint a lényegre és alkalmazza a megfelelő technikát, amellyel nálam valódi és tényleges változást ért el. Figyelmes, kedves és őszinte...ezáltal én könnyen megnyíltam, hamar és őszintén meg tudtam vele beszélni minden problémám... Viki soha sem erőszakos, lágyan és finoman tereli az embert és figyel a visszajelzésekre... őszintén ajánlottam Vikit, mint kineziológust a barátaimnak, és egyikük sem csalódott .
Bencz Roland (45)


Nagyon nehéz szorongással élni. A Viktóriával való találkozások alkalmával Ő egészen új megvilágításba helyezett számomra dolgokat, történéseket, és különböző technikákkal és sok-sok beszélgetéssel segített a saját magammal való kapcsolatot újraépíteni. Gyakorlatilag felismertette velem az okokat... Nem csak azt "tanította meg", hogy a szorongást hogyan kell kezelni, hanem azon volt, hogy az megszűnjön! Nagyon kevés ilyen kineziológus van manapság. Türelem, kedvesség, empátia jellemzi...és nagyon jó energiák vannak körülötte☺, amit már az első találkozásunk alkalmával megéreztem.
Gyöngyi (42)


Több éve próbálom már a személyiségemet fejleszteni és élvezhetőbbé tenni az életet. A foglalkozások segítettek felismerni, hogy a múltbeli események, melyek velem/körülöttem történtek, hogyan befolyásolják a jelenemet és hogyan tudom a jövőmet formálni mindezek tükrében.
Móni (39)


Egy évig jártam Vikihez és minden alkalommal hihetetlenül kedves, megértő és segítőkész volt velem. Az egyes találkozások után pedig elgondolkodva és megelégedve mentem haza hiszen beszélgetéseink során sok mindenre rádöbbentett és tanácsai, meglátásai még ma is eszembe jutnak és alkalmazom őket a mindennapjaim során. Teljes meggyőződéssel csak ajánlani tudom.
Manka (20)


Vikivel úgy kerültünk kapcsolatba, hogy egy közös ismerős ajánlotta. Minden találkozás után energiával tele indultam útnak. Sikerült „mélyre ásnunk” a lélek mélységeiben.
Sokat tanultam tőle, és a technikák közül, amiket tanított, a mai napig jó párat használok (mint például a blokkpont oldást). Bátran ajánlom mindenkinek, azoknak is, akik csak kíváncsiak, és kipróbálnák a kineziológiát, és azoknak is, akiknek komolyabb elakadásaik, megoldandó nehézségeik vannak az élet és a lélek útjain.
Péter (36)


"Egy ló szerencsés esetben harminc évig társunk lehet. Ez nem kevés idő, főleg ha a kapcsolat mélységére és a vele eltöltött közös élményekre gondolok. Három éves csikóm lábán egy porcleválás keletkezett, amit mindenképpen meg kell műteni. Bár mindez egy fizikai problémának tűnő dolog, Vikivel egy KineZoo oldásban megnéztük, mi lehet mindennek a finom fizikai oka.
Amit találtunk igen meglepett: minden, amit az oldás során megláttunk, tökéletes párhuzamot mutatott a fiatal ló viselkedésével és a ménesben elfoglalt helyével. Az összefüggések kirajzolódtak és azonnal megláttam, mi a ló nehézsége. A műtét ugyan már nem előzhető meg, mert a fizikai változás már megtörtént, de a lábán kialakult duzzanat, az oldást követően néhány héttel, az ilyenkor jellemző tünetekkel ellentétben, elkezdett csökkenni, puhulni. Az oldás mindemellett rámutatott, hogy miként tudok segíteni a lónak abban, hogy kiegyensúlyozottabb legyen, hogy valamikori traumája oldódjon. Azóta egészén máshogy viszonyulok a csikóhoz. Még közelebb kerültem hozzá. Még jobban átérzem azt, ami benne zajlik. Mindez elvezetett magamban is egy olyan feltáratlan területre, amivel most már tudom, hogy foglalkoznom érdemes. A lóért, önmagamért, kettőnk harmóniájáért, az elkövetkező 30 évre. (a lovat végül nem kellett megműteni)
László (49)


„Azért szeretek a Vikihez járni, mert ott mindig önmagamat adhatom és tud tanácsokat adni, hogy hogyan érezzem jobban magam és hogyan lássam meg az életben a jót . Imádok hozzá járni és másnak is ajánlom”
Hanna (17)

 

Árak

 

KönnyedÉn önismereti kísérés  16.000 Ft 

lóval asszisztált coaching 25.000 Ft 

önismereti jóga 20.000 Ft 

lovas önismereti jóga 30.000 Ft 

 

Ajándékkártya

 

Nincs ötleted mivel lepd meg szerettedet? Akkor egy különleges és igazán hasznos ajándék most jól jöhet neki, de akár önmagad számára is.

Válassz 5 vagy 10 alkalmas önismereti jóga vagy kineziológiai konzultáció utalványt kedvezményes díjon, vagy ajándékozz kártyát egy neked tetszőleges összegben.

Egy ajándék ami bárkihez és bármilyen alkalomhoz illik.