Az élet maga folyamatos változás.

Az élet maga folyamatos változás. Ha szerencsénk van az olykor kíméletlennek tűnő változást hittel, alázattal, kitartóan bizakodva és bátor kíváncsisággal, rugalmasan is szemlélni, rájöhetünk arra, hogy a változás maga az élet. A változásban mindig van valami színes, illatos új kezdet, remény…..

A változásban benne rejlik valami mélyre hatoló forróság, olyan fénysugár, ami felismerve önmagunkat, rávilágít saját fényünkre…. A változásban mindezzel együtt mindig van valami melankolikus hosszú befelé fordulás, a réginek, hűvös és olykor lassúan fájdalmas elmúlása…..
A változás végül mindig befed hideg és védelmező, ragyogóan fehér nagy közös takarójával….
…..hogy ebből aztán a megnyugvó elfogadó és szeretetteljes béke állapotából egy erősebb és fejlettebb erő születhessen meg, egy magasabb tudatosság, erő kibontakozásának új kezdete ez.

Az önismeretet segítő módszerek kitartó használata kinyit önvalónk és a világ felé, hozzájárul ahhoz, hogy rugalmasabban, stabilabban tekinthessünk változó világunkra, elvezethet létezésünk egy magasabb tudatosságon történő megéléséhez, a teljességhez való kapcsolódáshoz.